G.V.M.

Overig nieuws

'Feyenoord en Liverpool bereiken mondeling akkoord over Slot'

Feyenoord en Liverpool hebben een mondeling akkoord bereikt over Arne Slot. Dat melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad vrijdagavond. Daarmee staat niets een overstap van de trainer naar Anfield nog in de weg. Er wordt spoedig witte rook verwacht.

Lees verder > >

Mike Verweij tipt trainer bij Ajax: 'Zou gigantisch goede kandidaat zijn'

Ajax moet overwegen om Marcel Keizer een nieuwe kans te geven als trainer. Dat stelt De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij, die denkt dat de 55-jarige oefenmeester een goede optie is als de belangrijkste kandidaten niet haalbaar blijken.

Lees verder > >

'AC Milan belegt topoverleg: Feyenoord-vraagprijs bedraagt liefst 50 miljoen'

Het kamp van Santiago Gimenez heeft topoverleg gevoerd met AC Milan. De agenten van de Feyenoord-spits zaten in Milaan om tafel met technisch directeur Geoffrey Moncada van de Rossoneri, meldt Calciomercato.

Lees verder > >

'Abnormaal en grandioos: Koopmeiners is klaar voor absolute top'

Teun Koopmeiners is klaar voor de stap naar een absolute topclub in Europa. Dat stellen hoofd opleiding Paul Brandenburg en voormalig trainer Pascal Jansen van AZ. Zij werkten in Alkmaar met de 26-jarige Oranje-international samen en kijken vol trots naar zijn ontwikkeling.

Lees verder > >

'Altijd gedacht dat ik iets langer voor Ajax zou spelen, zou graag terugkeren'

Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst weer voor Ajax te spelen. De 24-jarige verdediger denkt naar eigen zeggen vaak na over een terugkeer in de Johan Cruijff Arena.

Lees verder > >

'Taylor verschijnt op de radar bij Juventus, dat zoekt naar nieuwe middenvelders'

De naam van Kenneth Taylor is gevallen bij Juventus. Volgens La Gazzetta Dello Sport staat de middenvelder van Ajax op de radar bij De Oude Dame. Juventus wil komende zomer nieuwe middenvelders halen, maar heeft weinig budget als een transfer van Teun Koopmeiners plaatsvindt.

Lees verder > >

Ondanks steun van Feyenoord en Ajax haakt Van den Herik af

Jorien van den Herik wordt niet de nieuwe voorzitter van de KNVB. De tachtigjarige oud-preses van Feyenoord heeft besloten om zich toch niet kandidaat te stellen, ondanks de toegezegde steun van Feyenoord en Ajax.

Lees verder > >

De Mos geeft transferadvies bij PSV: 'Verstandiger voor hem om te blijven'

Aad de Mos geeft Joey Veerman advies: de middenvelder kan het beste nog een jaar bij PSV blijven, vindt de oud-trainer van de Eindhovenaren. De Mos denkt dat Veerman over een jaar wel rijp kan zijn voor een transfer.

Lees verder > >

Oosting reageert op Feyenoord-geruchten: 'Was al zo lang met Twente in gesprek…'

Joseph Oosting heeft geen moment getwijfeld aan zijn keuze om te verlengen bij FC Twente. Ondanks de vermeende interesse van Feyenoord, stond zijn beslissing al een tijdje vast. Oosting gaat naar verluidt bijtekenen tot medio 2027 in Enschede.

Lees verder > >

Verweij duidelijk: 'Hij staat niet op één bij Ajax, dat wil wachten op Ten Hag'

Alex Kroes wil graag op een mogelijke komst van Erik ten Hag wachten bij Ajax, benadrukt Ajax-watcher Mike Verweij. De Amsterdammers voeren ook concrete gesprekken met Graham Potter, maar hij staat volgens Verweij 'niet op één'.

Lees verder > >

Volledig schuldbedrag van Vitesse ligt op straat door vonnis rechtbank

Vitesse kampt met een totale schuld van 18,9 miljoen euro, zo blijkt uit het vonnis van de rechtbank inzake de WHOA-procedure. De verwachting is dat dit bedrag nog verder op zal lopen.

Lees verder > >

Van Hanegem: 'Slot naar Liverpool betekent niet dat Feyenoord ermee uitscheidt'

Willem van Hanegem is in tegensteling tot Wessel Penning niet erg van slag door het aanstaande vertrek van Feyenoord-trainer Arne Slot. Van Hanegem gelooft niet in een grote terugval, terwijl Penning daar juist wél bang voor is.

Lees verder > >

Farioli (35) trainerskandidaat bij Ajax: De Zerbi-discipel maakt indruk

Naast Graham Potter en Erik ten Hag is ook Francesco Farioli in beeld bij Ajax. De trainer van OGC Nice is nog maar 35 jaar oud, maar timmert wel aan de weg als trainer. VoetbalPrimeur duikt in het profiel van de Italiaanse oefenmeester.

Lees verder > >

Kramer weigert te juichen voor Ajax na late goal: 'Was wel een klein beetje blij'

Michiel Kramer haalde, samen met de rest van de selectie van RKC Waalwijk, opgelucht adem na de late goal van Chuba Akpom tegen Excelsior (2-2). Hierdoor is het gat tussen RKC en Excelsior twee in plaats van vier punten. De Waalwijkers hebben nog een wedstrijd tegoed.

Lees verder > >

'Mogelijk einde seizoen voor Sparta-smaakmaker: blessure ernstiger dan gedacht'

Sparta moet het mogelijk de rest van seizoen doen zonder Arno Verschueren. De knieblessure van de aanvallende middenvelder blijkt ernstiger dan aanvankelijk werd gedacht. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag. 

Lees verder > >

Ajacied van het Jaar bekend: fans hebben gestemd op opvolger Berghuis

Brian Brobbey is verkozen tot Ajacied van het Jaar door de fans, zo meldt Ajax Life. Daarmee volgt de 22-jarige spits zijn teamgenoot, Steven Berghuis, op. Ondanks dat er nog drie Eredivisie-wedstrijden te spelen zijn, kan Brobbey niet meer ingehaald worden in het klassement.

Lees verder > >

Feyenoord vist achter het net bij Oosting: 'Ik ben nog lang niet klaar'

Joseph Oosting heeft niet getwijfeld over een langer verblijf bij FC Twente. De naam van de oefenmeester werd genoemd bij Feyenoord als potentiële opvolger van Arne Slot, die naar Liverpool lijkt te verkassen. Daar kan echter een streep doorheen na de aanstaande contractverlenging van Oosting in Enschede.

Lees verder > >

Driessen duidelijk over Liverpool-stap: 'Slot moet niet huilen als Feyenoord…'

Valentijn Driessen is van mening dat Feyenoord zoveel mogelijk uit de aanstaande deal tussen Liverpool en Arne Slot moet halen. De Rotterdamse club hoopt op een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro voor hun oefenmeester. Dat is volgens Driessen volledig terecht.

Lees verder > >

'Streep door naam van Oosting bij Feyenoord: trainer verlengt contract bij Twente'

Er kan een streep door de naam van Joseph Oosting als mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. De oefenmeester is met FC Twente nagenoeg akkoord over een nieuwe verbintenis, zo meldt Tubantia. Daardoor blijft Oosting ook na deze zomer in Enschede actief.

Lees verder > >

Van den Boomen gaat in op transfer: 'Als Ajax mij niet had gebeld...'

Branco van den Boomen kon een mogelijke overstap naar Ajax niet weigeren, zo vertelt hij in gesprek met La Dépêche. De middenvelder had een aflopend contract bij Toulouse en Ajax toonde concrete interesse. Uiteindelijk kon hij de verleiding niet weerstaan en keerde hij terug naar Amsterdam.

Lees verder > >

'Droomkandidaat? Ajax en Kroes zijn echt gek als ze op deze trainer wachten'

Alex Kroes heeft bij Ajax een droomkandidaat omcirkeld voor de trainersvacature maar verstandig is dat allerminst, klinkt het in de nieuwste aflevering van #DoneDeal. 'Ajax en Kroes zijn echt gek als ze op deze trainer wachten.'

Lees verder > >

Seuntjens bevestigt gesprekken met KKD-ploeg: 'Ik ben er geboren, altijd speciaal'

Mats Seuntjens heeft gesprekken gevoerd met NAC Breda, zo bevestigt hij in gesprek met ESPN. De aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract bij RKC Waalwijk en zodoende bekijkt hij zijn opties voor komend seizoen.

Lees verder > >

'Nieuw thuistenue Feyenoord lekt uit: zwarte accenten keren prominent terug'

Het thuistenue van Feyenoord voor het seizoen 2024/2025 is uitgelekt. De Rotterdammers zullen, zoals gebruikelijk, aantreden in een rood met wit shirt. Verder zullen de zwarte accenten terugkeren op het thuisshirt.

Lees verder > >

Van Praag reageert op Ajax-kritiek: 'Dan moet de ander maar direct oprotten...'

Michael van Praag ligt niet wakker van de kritiek die de Ajax-fans op hem leveren. Een groep supporters wil dat de voorzitter van de Raad van Commissarissen vertrekt. Dat vindt Van Praag zelf 'een heel Nederlandse reactie'.

Lees verder > >

Van Wonderen heeft geen contact opgenomen met Van Persie: 'Ga ik ook niet doen'

Kees van Wonderen heeft nog geen belletje gehad van Robin van Persie om te praten over de baan als hoofdtrainer bij sc Heerenveen. Laatstgenoemde wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de trainersvacature in Friesland en lijkt de opvolger te gaan worden van Van Wonderen, die na dit seizoen vertrekt.

Lees verder > >

Bron: VoetbalPrimeur.nl
De gegevens worden geladen...