G.V.M.

FAQ

FAQ

FAQ Gratis Voetbal Manager

Ik heb me aangemeld bij de Gratis Voetbal Manager, maar heb geen bevestigingsmail ontvangen.

Na het registreren kan je direct inloggen. De mail is niet per se nodig en is alleen een bevestiging dat de registratie gelukt is. Door de huidige spamfilters bestaat de mogelijkheid dat de mail in uw spam map terecht komt. Kijk hier dus goed in of de bevestigingsmail daar niet terecht gekomen is.?

Hoe kan ik een aanvoerder kiezen, en is dit verplicht?

Een aanvoerder kiezen is verplicht. Met deze speler scoor je dubbele (min)punten. Mocht je geen aanvoerder kiezen, dan is je team ongeldig en scoor je geen punten. Je kan een aanvoerder kiezen van je test team door rechts van de spelersnaam op de C van Captain te klikken. Deze wordt vervolgens oranje.?

Wat is het verschil tussen mijn wedstrijdteam en mijn testteam?

Het testteam is het team waar je geen punten mee scoort, maar waarin je de opstelling maakt voor de aankomende ronde. Daarna zet je het testteam over naar je wedstrijdteam om er punten mee te scoren. Dit wordt gedaan door de button kopieër naar wedstrijdteam. Dit kan je net zo vaak doen zolang de database geopend is. Het is belangrijk dat je, voordat de database sluit, een geldig wedstrijdteam hebt staan. Onder je testteam staat de status van jouw team. Is de status rood dan betekend het dat er nog enkele zaken niet in orde zijn. Klik op het status icoon om de fouten in je team team te bekijken.?

Ik heb meer/minder punten dan andere met exact dezelfde spelers. Hoe is dit mogelijk?

Iedereen behaald met dezelfde spelers ook dezelfde punten. De enige reden dat iemand meer of minder punten heeft met dezelfde speler komt doordat andere hem als aanvoerder hebben staan en daardoor dubbele (min)punten heeft gescoord.?

Hoe kan ik in de ranglijst terug vinden waar ik sta?

Als je bent ingelogd bij de Gratis Voetbal Manager, klik dan in het menu op Mijn overzicht. Op deze pagina kan je zien waar je staat op de ranglijst en subleagues. Klik je op jouw positie, dan kom je in de ranglijst bij jouw team uit.?

Waar kan ik wisselen van spelsysteem en hoe werkt dit?

Boven je testteam zie je vier verschillende opstellingen staan, namelijk: 3-4-3, 3-5-2, 4-3-3 & 4-4-2. Je kan elke opstelling kiezen. Let op dat je team ongeldig kan worden omdat een speler door het wisselen van de opstelling op een verkeerde positie terecht kan komen.?

Toen de database sloot was ik nog bezig met mijn testteam, en nu heb ik geen wedstrijdteam

Bovenin de website staat de tijd die je nog hebt voordat de database sluit. Als de database gesloten is kan er niks meer aangepast worden aan je team of toto. Ons advies is niet vlak voor de sluiting je team te gaan maken, maar begin hier op tijd mee en zet in elk geval een speelbaar wedstrijdteam klaar. Je kan dan altijd nog vlak voor de sluiting enige wissels doorvoeren omdat er iemand bijvoorbeeld geblesseerd is geraakt.?

Hoe is het mogelijk dat ik meer punten heb dan sommige spelers, maar een minder budget?

Door een aanvoerder te kiezen heb je kans op dubbele punten, echter scoort een aanvoerder geen dubbel budget. Dit samen met de TOTO zorgt ervoor dat je meer punten kan hebben dan je tegenstanders, maar een minder budget. Je krijgt 0.03 budget per punt dat een speler in jouw team scoort.?

Voorbeeld: Heb je Huntelaar als aanvoerder in je team, en scoort hij 4 punten, dan krijg je dus 4 x 2 = 8 punten. Aangezien een aanvoerder geen dubbel budget pakt, is zijn waarde stijging 0.03 x 4 = 0.12.?

Tellen de wedstrijden van de play-offs mee voor de Gratis Voetbal Manager?

Aan het einde van het seizoen volgen er nog de play-offs. Deze ronden tellen niet mee voor de Gratis VoetbalManager. Het spel eindigd gelijk met de laatste speelronde van de competitie.?

Hoe werkt het samenstellen van een team?

  1. Hierin kan je zien hoeveel tijd je nog hebt om je team aan te passen.
  2. De menu-balk om te navigeren naar de verschillende onderdelen.
  3. Schakelen tussen je wedstrijdteam, testteam & toto
  4. Het budget voor je team (let erop dat je niet rood staat).
  5. Het speelveld voor je testteam.
  6. Optie om je team in één keer leeg te maken.
  7. Kies een optie om je opstelling te veranderen.
  8. Klik hier om je testteam over te zetten naar je wedstrijdteam (waarmee je punten scoort).
  9. Teamstatus van je testteam. Kijk altijd goed of deze groen is. Mocht je teamstatus op rood staan dan is je testteam ongeldig en kan je deze niet inzetten als wedstrijdteam. Klik op de status om de fouten van je testteam te achterhalen.
De gegevens worden geladen...